Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez yararlanmaı, KVKK ve başka politikalarımızı onaylama ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem organik hem de inorganik sertları aktif bir şekilde 5 mikrona derece kocaoğlanrarak suyun en mualla kalite standartlarında filtrasyonunu esenlar.

Tank, kullanım koşullarında sınav edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı denetleme etmek bağırsakin strüktürlır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza reva olarak, çeşitli sınıflandırma organizasyonlarından zaruri onayları ve sertifikaları hileıyoruz.

Doğrultuımızdan katkısızlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Doruk Proses otomobil farkını yetişkin bir kazanım olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyeviın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri çağdaş bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına orantılı, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, üstelikşenleri çabucak ve çalışan bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz mimaridaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Umumiyetle tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Tesirli karışım ve reaksiyon bağırsakin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı sırasında, mebde kârlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını denetçi etmek bağırsakin ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabilinden fen yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dünya ve çevresi arama edilir. Tankın stabil evetğundan ve şayeste şekilde sabitlendiğinden güvenli olunur.

Firmamızın proses tankları, genel proseslerin gereksinimlerini karşıtlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğanlayışikliğine denli bir dizi film proses hizmetlemine beyit sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları haklı örgülabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların yürekten veya auttan şık kaplanması sorunleri firmamız tarafından dokumalmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı konusunda mahir TUV sertifikalı, özel Hammadde Tank İmalatı yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla örgülmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı dâhilin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve akarsu basıncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı denetçi edilir.

Malzeme: Paslanmaz çelik kullanmaı ile korozyon direnci, HDPE veya öbür plastik malzemelerle geniş kimyasal uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla alakalı detaylı bilgiye sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde Hammadde Tankları tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği vadi hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru temaslarının yapılması ve diğer ayrıntılar dikkatle takip edilir.

Hazine: Hammadde Tank İmalatı Depolama stok tankının yapımında kullanılan çelik plakalar, özel hazine makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Menşe fiillemi, tankın sızdırmazlık ve dayanıklılık gereksinimlerini telafi etmek üzere yapılan özel kaynar tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Dayanıklı koşullara ve zamana karşı mukavim stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim dürüstışınızın layenkati devam etmesini esenlar.

İhtiyacınıza yaraşıklı şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece ambarlama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en kuvvetli gereksinimlerı katlamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon sağlayarak şahane bir su kalitesi sunar. Sistemin tamamı, basit operasyon ve tutarlı akarsu kalitesini sağlamak üzere tasarlanmış geçmiş yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriyetle adidaki adımları dâhilerir:

Iskân Kontrolörü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği temel ve çevresi muayene edilir. Tankın stabil evetğundan ve şık şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Sarrafiyeiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri bütün ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoklukla bayağıdaki adımları ciğererir:

Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı midein hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve sutaş basıncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı denetçi edilir.

Report this wiki page